M-Laser | Carbon Laser Facial

Wat is een Carbon Laser Facial?

Onze nieuwe Carbon Laser Facial die je teint een heldere, gladde en stralende gloed geeft. Carbon Laser Facials zijn een revolutionaire, niet-invasieve, pijnloze met vrijwel geen downtime-procedure die helpt het uiterlijk van een verouderende en beschadigde huid te verjongen.

Het verwijdert voorzichtig de bovenste huidlaag en laat een verbazingwekkende gloed achter met een levendige, jeugdige teint.

Ook bekend als een hollywood Facial, is deze zachte procedure veilig voor alle huidtypen. Het is een geweldige manier om een snel nieuwe huid te krijgen zonder de langere downtime die gepaard gaat met andere laserprocedures. Het egaliseert de huidtint, vermindert het uiterlijk van pigment, fijne lijntjes en acnelittekens.

Hoe houden Hollywoodsterren, modellen en mediapersoonlijkheden hun huid jaar na jaar stralend en onbevlekt?

Deze en veel van onze andere laserhuidbehandelingen kunnen ervoor zorgen dat u er op uw best uitziet en zich op uw best voelt na de procedure. Met deze behandeling profiteert u van een procedure die veel van onze patiënten de resultaten heeft gegeven die ze willen.

Hoe het werkt.

We brengen een laag vloeibare koolstof aan op je gezicht (of lichaam), waardoor het diep in je poriën kan doordringen en het kan laten drogen.

De koolstof bindt zich met eventueel aanwezig vuil, zoals dode huidcellen, verontreinigingen en olie.

We zullen dan een laser over het oppervlak van je huid laten gaan. Omdat het laserlicht super aangetrokken wordt door koolstofdeeltjes, wordt de energie en warmte geabsorbeerd door de koolstofpasta die de deeltjes in je poriën vernietigt.

Licht van de laser wordt aangetrokken door de koolstof. De koolstof absorbeert de lichtenergie. De reactie veroorzaakt een mini-explosie. De explosie duwt de energie, in de vorm van warmte, diep in de lagen van de huid waar elastine en collageen worden geactiveerd en cellen opnieuw beginnen te produceren.

Ondertussen, op het oppervlak van de huid, terwijl de explosie plaatsvindt, wordt de koolstof verdampt samen met vuil, olie of dode huidcellen. Klinkt een beetje eng, met alle explosies en verdamping, maar maak je geen zorgen. Er is heel weinig ongemak of pijn. Het gevoel is beschreven als een milde tinteling of zeer lichte knijp.

Wie kan baat hebben bij deze behandeling?

Voor degenen die de tekenen van veroudering willen bestrijden, kunnen Carbon Laser Facials uw huid verjongen door:

 • De enige oplossing voor zwarte puntjes
 • Vermindering van de tekenen van vroegtijdige veroudering
 • Verbetering van de integriteit en uitstraling van de huid
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Verhoging van de huidtint en textuur
 • Stimuleren van collageengroei voor een stevigere, vollere huid
 • Vermindering van de vette huid of exfoliëren van de droge huid
 • Wissen of vervagen van geel/bruine pigmentatie
 • Krimpende littekens (moeten jonge littekens van een kleine diameter zijn).
Welke beroemdheden gebruiken ze?

A-listers Kim Kardashian zou een carbon laser facial krijgen. Angelina Jolie en Jennifer Aniston, beiden exen van Brad Pitt, zouden ze hebben laten doen.

Veilig en effectief voor alle soorten acne.

 • Maak je poriën voorzichtig schoon om mee-eters en whiteheads te verminderen
 • Elimineert de noodzaak om comedonen te extraheren
 • Richt zich tegelijkertijd op acnebacteriënen krimpt uw talgklieren voor verminderde olieproductie, congestie en uitbraken
 • Vermindert cystegrootte, papels en knobbeltjes

CLF (carbon laser facial) is een niet-ablatieve laserhuidbehandeling die de geleidende eigenschappen van koolstof gebruikt om snel en pijnloos te exfoliëren, reinigen, poriën te reinigen, te reinigen en strakker te maken.

Het zal ook de huidtint verhelderen en egaliseren en een diep verjongende huidreactie activeren die een huid produceert die glad, mollig en stralend is!

Wat kan ik verwachten?

Je huid voelt direct gladder aan en ziet er meteen verfrist uit. Beter nog, er is geen downtime! U kunt onmiddellijk na uw behandeling terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten – uw huid kan enigszins rood lijken, maar dit zou binnen een paar uur moeten verdwijnen. We raden u aan SPF 30+ te gebruiken en schurende exfolaten of andere invasieve huidbehandelingen gedurende een paar dagen te vermijden.

Zal het pijn doen?

Nee! De behandeling is zacht, niet-invasief en pijnloos. Je zult waarschijnlijk een kleine puls horen als we de koolstofdeeltjes in je poriën met de laser richten. Onze cliënten omschrijven het gevoel als warm of stekelig maar niet pijnlijk.

Hoe lang duren de resultaten?

Het hangt af van de conditie van je huid, je huidtype en je levensstijl. U zult waarschijnlijk resultaten merken na een enkele behandeling. Voor resultaten op lange termijn raden we echter regelmatige behandelingen aan – 4-6 behandelingen zijn optimaal, met een tussenruimte van 2-4 weken.

Let op:

Als u onlangs huidvuller- of toxinebehandelingen heeft gehad, raden we u aan minimaal 2 weken te wachten voordat u Carbon Laser Skin Rejuvenation ondergaat.

Wat zijn de voordelen van Carbon Laser Facials?

 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels.
 • Verstrakt verwijde poriën.
 • Vermindert acne, littekens en post acne verkleuring.
 • Verwijdert dode huidcellen uit de oppervlakkige epidermale laag.
 • Stimuleert de groei van collageen.
 • Verbetert de huidtextuur.
 • Verwijdert poriën om mee-eters en whiteheads te helpen verminderen.

Prijzen

 • Sessie carbon laser facial + extra lens € 35 = € 195
 • In een kuur van 2 = € 370 (korting € 20 ) € 350
 • In een kuur van 3 = € 585 (korting € 90 ) € 495
 • In een kuur van 4 = € 780 (korting € 100) € 680

Hoe vaak carbon Laser peeling?
Hoe vaak moet de behandeling uitgevoerd worden? We raden aan om deze behandeling 5 keer te herhalen met ongeveer 3 weken ertussen. De Carbon Laser Peel is een behandeling die goed gecombineerd kan worden met andere behandelingen om de acne en/of vette huid te behandelen.

Hoe lang duurt carbon peeling?
De behandeling wordt doorgaans niet pijnlijk ervaren, U zal vooral een warmte gevoel ervaren. De behandeling duurt 45 minuten. Er is geen herstel nodig.

Wat mag je niet doen na een peeling?
Vermijd intensieve trainingen, droge sauna’s en stoombaden. De verhoogde bloedcirculatie naar het gezicht kan zorgen voor tintelingen, jeuk, roodheid of andere onaangename bijwerken op de net gepeelde huid. Sla dergelijke activiteiten de dag na de peeling over. Over-exfolieer niet.