M-Laser | Definitieve laserontharing

NEW!

Nu ook voor een donkere huid!

Triple Wave Diode Laser

De Triple Wave Diode Laser combineert 3 verschillende golflengten, waardoor ook dunnere/lichtere en meer oppervlakige haren effectief behandeld kunnen worden en het ook op een donkere huid veel meer effectief is.

Dus kortom we kunnen het hele jaar door laseren met de nieuwste technologie deze dankzij de Triple Wave in verschillende Golflengtes – 755nm – 810 NM – 940NM – 1064NM.

Dit is echt zeer uitzonderlijk en geeft fantastische resultaten op zowel zeer fijne haartjes en alsook op zeer donkere huiden!

Yess its possible @ M-laser !

Heb jij ook al jaren last van die vervelende haartjes? Haren die steeds ingroeien na het scheren of waxen en dan ontsteken? Weet dat ontsteking de laser instant weghaalt.

Zie jij er tegenop om met uw kinderen te gaan zwemmen omwille van een zeer uitgebreide bikini rand? Heb jij allemaal littekens van het scheren? Ben jij het waxen beu?

Kies dan voor definitieve ontharing, dit gaat u veel tijd besparen!

Waarom kiezen voor definitieve laserontharing?
 • Grondig, doeltreffend en meest effectief als een definitieve ontharing
 • Geen pijnlijke scheerbeurten
 • Geen pijnlijke behandeling met ontharing wax
 • Geen ontstoken haarzakjes na waxen of scheren
 • Laser neemt instant de ingegroeide of ontstoken haartjes weg
 • Na iedere lasersessie 25-30% minder haartjes
 • Blijvend resultaat
 • Investering injezelf
 • Kies voor duurzaamheid
Hoe werkt het:
 • De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte.Om precies te zijn 810NM dit is de beste puls duur om de huid te respecteren en enkel alleen het pigment van het haarzakje te vernietigen en intwerken!
 • Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortel cellen opgewarmd en selectief vernietigd.
 • Om de opperhuid niet te beschadigen door deze hoge energie heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt.
 • Het gekoelde handvat geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperkt in belangrijke mate de pijnprikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt zodat de behandeling zeer goed wordt verdragen.

Onze laser

De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen.

Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als ‘enige’ ontharingslaser van FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ voeren.

De milesman diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik: CE0120, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

Steeds vernieuwend

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

Medisch toezicht

Ons toestel is goedgekeurd door artsen en dermatologen alsook  wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel.

Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we resultaat boeken ook de reden waarom je voor deze behandeling kiest. We werken zo nauwkeurig mogelijk alsof het voor onszelf is.

Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, contacteer ons via mail of telefonisch steeds bereikbaar

Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie.

WAT GEBEURT ER NA DE BEHANDELING?

Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden.

Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel.

Na de behandeling wordt er een verzachtende crème aangebracht. U kan uw normale bezigheid weer onmiddellijk hervatten.

Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentatie optreedt.

WIE KAN MET DE DIODELASER BEHANDELD WORDEN?

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen. Echter zijn er een paar uitzonderingen: de laser reageert niet op grijze- of donsharen door het ontbreken van pigment. Het haar moet steeds donkerder zijn als de huid.

KWALITEITSZORG EN HYGIËNE

Na elk gebruik wordt de laserkop steriel schoongemaakt. Onze medewerkers werken steeds met steriele handschoenen tijdens de behandeling.

We gebruiken wegwerpmesjes en per zone worden er nieuwe mesjes gebruikt.

 • Elke klant heeft zijn eigen klinische fiche
 • 2 gratis controlebeurten na 8 betalende behandelingen
 • Vooraf geschoren toekomen eens de behandeling is opgestart is een must

Concrete tips

We maakten een lijstje met de belangrijkste tips die nuttig kunnen zijn. Neem deze door voor u start met een diode laserbehandeling bij M-Projects.

 • Blootstelling aan de zon net na de de behandeling niet rechtsreeks in de zon na 1 week mag het wel. De zon activeert immers de melanine in de huid die net het doelwit is van de laser, wat brandwonden kan veroorzaken.
  Belangrijk is voor de lasersessie niet te bruin zijn: ons op geleidde personen kunnen dit perfect analyseren en de juiste instellingen definiëren.
 • Om dezelfde redenen is het noodzakelijk om een week voor elke sessie te stoppen met zelfbruiner en uw huid grondig te scrubben.
 •  Vermijd ook gedurende een maand voor de sessie ontharingsmethodes die de haarwortel aantasten, zoals wax, een pincet, ontharingscrème, suikerontharing, … Het is echter goed om net voor de behandeling te scheren. , behalve wanneer het gelaat wordt behandeld. Hierdoor zullen de haartjes fijner zijn en dus beter kunnen worden uitgeroeid door de laser.
 • Het haar moet kort zijn (maximaal 1 mm) omdat het als geleider dient voor de laser.
 • Breng uw laserconsulent zeker op de hoogte van eventuele medicatie die u neemt. In het geval van fotosensibiliserende medicatie moet de laser anders worden afgesteld.
 • Het is belangrijk dat u een week voor de behandeling geen nieuwe ongewassen kleding draagt, omdat deze kleine pigmenten kan achterlaten op de huid waar de laser op reageert.
 • De huid moet droog zijn en vrij van cosmetica. Het gebruik van een verdovende crème (zoals Emla) kan een succesvol resultaat verhinderen. Het gevoel van de patiënt wordt gebruikt als barometer voor het bepalen van de optimale energie van de laser en om zo brandwonden te voorkomen.
 • Een getatoeëerde huid is geen contra-indicatie voor laserontharing. We nemen eenvoudigweg speciale voorzorgsmaatregelen (witte stift wordt gebruikt ) om brandwonden te voorkomen.
  ‘ontdek je perfecte huid opnieuw ’.

Gratis intakedag met test in jouw instituut ( pol )